Η Husqvarna X-Cut είναι η πρώτη γνήσια αλυσίδα αλυσοπρίονου Husqvarna παγκοσμίως. Είναι σχεδιασμένη για ένα σκοπό: να βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του Husqvarna αλυσοπρίονού σας, μεγιστοποιώντας την απόδοσή του. Μάθετε πώς λειτουργεί.

Μετά από πολυετή έρευνα και ανάπτυξη, δοκιμές και εργαστηριακές μελέτες, η αλυσίδα Husqvarna X-Cut είναι πλέον έτοιμη. Η X-Cut είναι μια αλυσίδα χαμηλών δονήσεων, τύπου pixel που κόβει σε στενό αποτύπωμα και χρειάζεται λιγότερη δύναμη από τον κινητήρα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα κοπής. Αυτά είναι και τα βασικά της προτερήματα. Όλα λειτουργούν για εσάς για να σας φέρουν περισσότερα κυβικά μέτρα ξύλου μέρα με τη μέρα.

Ακόνισμα που διαρκεί

Ο σχεδιασμός των δοντιών, τα υλικά και η διαδικασία κατασκευής έχουν βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο. Έτσι, η αλυσίδα X-Cut είναι εξαιρετικά κοφτερή με το που βγαίνει από τη συσκευασία της και – ακόμα πιο σημαντικό – διατηρεί την αιχμή της για πολύ περισσότερο μέχρι να χρειαστεί ξανά ακόνισμα.

Ελάχιστο τέντωμα

Η αλυσίδα X-Cut έρχεται τεντωμένη από το εργοστάσιο, που σημαίνει ότι θα εργαστείτε πολύ περισσότερο μέχρι να χρειαστεί να την ξανά-τεντώσετε. Δεν έχετε περιττές ρυθμίσεις να σας καθυστερούν και δεν ρισκάρετε ζημιές στο σύστημα κοπής από χαλαρή αλυσίδα.

Υψηλή αντοχή

Η τέλεια ισορροπία στον συνδυασμό σχεδιασμού, κατασκευής και υλικών έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η φθορά του συστήματος κοπής μειώνεται και μαζί και η ανάγκη για συντήρηση.

H-team

Υψηλές επιδόσεις κοπής

Η αλυσίδα X-Cut είναι φτιαγμένη για να κόβει γρηγορότερα και πιο ομαλά συγκριτικά με άλλα προϊόντα και είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν μόλις βγει από τη συσκευασία. Έτσι βελτιώνει την αποδοτικότητά σας και συνεπώς τα αποτελέσματά σας. Ταυτόχρονα, χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια από τον χρήστη, κάνοντας τη συνολική εργασία ευκολότερη και καταπονώντας λιγότερο το σώμα σας.

Βέλτιστη γωνία κοπής

Η γωνία των δοντιών είναι πολύ σημαντική για την απόδοση σε βάθος χρόνου. Όσο πιο κλειστή κάνετε τη γωνία, τόσο περισσότερο θα κόβει, αλλά εάν το παρακάνετε θα χάνει την αιχμή της πιο γρήγορα και θα σπάσει πιο εύκολα. Με την X-Cut, η Husqvarna εστίασε στο να βρει τη βέλτιστη γωνία για επιδόσεις που διαρκούν.

Χρώμιο και χάλυβας ακριβούς μέτρησης

Η μικρο-σύσταση του χάλυβα – όχι πολύ σκληρός, ούτε πολύ μαλακός – και η επίστρωση χρωμίου – όχι πολύ παχιά, ούτε πολύ λεπτή – έχουν προσδιοριστεί και οι δύο σε μοριακό επίπεδο. Αυτό σας εξασφαλίζει υψηλή ικανότητα κοπής και ακόνισμα που διαρκεί.

Ανώτερη λίπανση

Μικρά κανάλια στους συνδέσμους σε σχήμα βέλους βοηθούν την κυκλοφορία του λαδιού στην αλυσίδα κατά τη διάρκεια της χρήσης, εξασφαλίζοντάς σας τέλεια λίπανση.

H-team H-team

Βέλτιστη θερμική επεξεργασία

Για τη σκλήρυνση, η Husqvarna έχει αναπτύξει τη δική της μοναδική μέθοδο που σκληραίνει τον χάλυβα στο μέγιστο. Αυτή περιλαμβάνει βέλτιστη θερμική επεξεργασία αλλά και βέλτιστη ψύξη, δημιουργώντας μια μοριακή δομή που δίνει μια εξαιρετικά ανθεκτική αλυσίδα.

Η αξιολόγηση των επαγγελματιών

Όπως μπορείτε να καταλάβετε υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που μπορούμε να πούμε για την αλυσίδα X-Cut. Αλλά αρκετά με τις πληροφορίες, το σημαντικό είναι να ακούσετε τι έχουν να πουν και οι επαγγελματίες.

Το Μάιο του 2016, δεκαέξι επαγγελματίες υλοτόμοι από επτά χώρες συγκεντρώθηκαν σε ένα σουηδικό δάσος για να δοκιμάσουν τη νέα αλυσίδα. Αυτοί οι άντρες και γυναίκες επαγγελματίες, υψηλά καταρτισμένοι, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, βασίζονται στην αποδοτικότητα των εργαλείων τους στην καθημερινή τους εργασία – και η ετυμηγορία τους για τη νέα αλυσίδα X-Cut βρίσκεται εδώ:

Μάθετε τι λένε οι επαγγελματίες για τη νέα αλυσίδα Husqvarna X-Cut 

H-team H-team