Ακυρώσεις – Επιστροφές Προϊόντων

Η Daster.gr – ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ  σας παρέχει την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, εάν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε εκ του Νόμου το δικαίωμα να το υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, ΕΚΤΟΣ από τα έξοδα επιστροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε την επιστροφή.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην Daster.gr – ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ  μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα αγοράς του, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς.

Κατά την παραλαβή θα ελεγχθεί το προϊόν, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του σε κατάσταση καινούργιας, η οποία θα πρέπει να φέρει όλα τα αυτοκόλλητα, επιμέρους συσκευασίες, βιβλία οδηγιών ή εξαρτήματα που συνόδευαν το προϊόν.

Η εταιρία μας δεσμεύεται να διενεργήσει τον έλεγχο του προϊόντος εντός μίας (1) ημέρας από την παραλαβή του στις αποθήκες μας. Εφόσον η επιστροφή κρίνεται αποδεκτή θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πιστώνουμε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με την αξία των προϊόντων και των δαπανών παράδοσης αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν. Τονίζουμε ότι δεν επιστρέφονται οι δαπάνες παράδοσης, εάν έχει επιλεχθεί ως τρόπος παράδοσης άλλος από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η  Daster.gr – ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. Μετά την παραλαβή του προϊόντος και αφού θα έχουμε πραγματοποιήσει την πίστωση θα σας αποσταλεί ένα ακόμη επιβεβαιωτικό e-mail.

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Συνεπώς θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που έχει επιστραφεί.

Στο ποσό που θα σας επιστραφεί δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα πιθανά έξοδα επιστροφής, παρά μόνο εάν η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε δικό μας λάθος.

Εάν έχουν παραληφθεί ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα κανονίσουμε την επιστροφή, καθώς και την πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα. Με την αποδοχή του προϊόντος θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και θα διευθετηθεί η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος.

Ενίοτε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην πίστωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας εώς και 5-7 εργάσιμες μέρες, που μπορεί να οφείλεται στην τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει την πίστωσή σας εντός 10 ημερών.