Τρόποι αποστολής

Πανελλαδικά

Δωρεάν μεταφορικά με τις συνεργαζόμενες κούριερ για αγορές άνω των 100€ και έως 5 κιλά.

Η εταιρεία Δαστερίδης συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες κούριερ & εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα αυθημερόν.

Η αποστολή των δωρεάν μεταφορικών γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier (πόρτα πόρτα).

Τα Δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύουν για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως του τρόπου αγοράς (Αντικαταβολή, PayPal κλπ.).

Οι υπόλοιπες χρεώσεις αποστολής είναι:

3€    για έως 5 κιλά

6€    για έως 10 κιλά

10€  για έως 15 κιλά

14€  για έως 20 κιλά

Για παραγγελίες έως και τις 3 το απόγευμα, θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα και ο χρόνος παράδοσης θα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για συγκεκριμένα χωριά και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάσει τις 4-6 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση βλάβης, τα έξοδα μεταφοράς του μηχανήματος που θα πρέπει να επισκευαστεί εντός του χρόνου της εγγύησης επιβαρύνουν τον αγοραστή!

Δωρεάν μεταφορικά με την συνεργαζόμενη αναγνωρισμένη μεταφορική εταιρία για παραγγελίες άνω των 20 κιλών και παραλαβή θα γίνεται από το πρακτορείο της πόλης σας που θα σας αναφέρουμε.

Εάν επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να το ζητήσετε στο πρακτορείο όπου θα και σας αναφέρουμε εάν είναι δυνατόν και το έξτρα κόστος που πιθανόν να υπάρχει.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Βαριά και ογκώδη προϊόντα θα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής. 
Για πολύ βαριά και ογκώδη προϊόντα θα υπάρχει συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία (προκειμένου να πετύχουμε την οικονομικότερη για εσάς τιμή). Εξαίρεση αποτελούν περιπτώσεις όπου οι αποστολές καταλαμβάνουν πάρα πολύ μεγάλο όγκο, οπότε και θα πρέπει να υπάρξει συνενόηση. Συνεννόηση θα πρέπει να υπάρχει και σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών.

Tο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τις παραγγελίες και τις παραδόσεις των προϊόντων μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.
Επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας με την κάθε σας παραγγελία.

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους παρακάτω λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Daster.gr – ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από ταχυμεταφορικές και μεταφορικές εταιρείες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας μας, είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε.