50% πιο γρήγορο σιδέρωμα

Με το σύστημα σιδερώματος ατμού της Kärcher, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο σιδερώματος στο μισό! Η σιδερώστρα της Kärcher έχει λειτουργία αναρρόφησης ατμού και φουσκώματος. Η αναρρόφηση ατμού κρατά τα ρούχα σταθερά όσο αναρροφάται η υγρασία. Με τη λειτουργία αναρρόφησης, η επιφάνεια σιδερώματος μπορεί να φουσκώσει σαν μπαλόνι. Με αυτόν τον τρόπο δεν δημιουργούνται ζάρες, ακόμα και στα ευαίσθητα υφάσματα.

Ο σταθμός σιδερώματος SI 2.600 CB είναι κατάλληλος για πολλά ρούχα και προσφέρει μέγιστη άνεση. Ο δοκιμασμένος και ελεγμένος γενικός ατμοκαθαριστής SC 2.600 CB και η ενεργή σιδερώστρα AB 1000 αποτελούν την καλύτερη ομάδα για κορυφαία αποτελέσματα σιδερώματος και καθαρισμού.

Dampfbügeln_Content1

Συμβουλές για βέλτιστο σιδέρωμα

 

  1. Όταν σιδερώνετε με ατμό, ρυθμίστε το σίδερο ατμού στη μέγιστη θερμοκρασία. Η συνεχής απελευθέρωση ατμού δεν επιτρέπει να ζεσταθούν πολύ τα ρούχα σας, είτε είναι βαμβακερά, μεταξωτά ή λινά.
  2. Η αντικολλητική πλάκα είναι ειδικό εξάρτημα: δεν κάνει γυαλάδες σε ευαίσθητα και σκούρα υλικά (π.χ. λινά). Δεν χρειάζεται πια να σιδερώνετε από την ανάποδη τις μπλούζες με στάμπες.
  3. Ο ατμός έχει τόσο μεγάλη πίεση που ακόμα και τα χοντρά τζιν χρειάζονται σιδέρωμα μόνο από τη μία πλευρά. Γλιστρήστε το σίδερο ατμού πάνω στο ύφασμα ασκώντας λίγη πίεση και η πίεση του ατμού θα κάνει τα υπόλοιπα.