Τρύπημα χωρίς σκόνη

Με το συλλέκτη σκόνης τρυπανιού DDC 50 από τους επαγγελματίες του καθαρισμού στην Kärcher, πλέον το τρύπημα δεν είναι απαραίτητο να παράγει σκόνη. Δεν χρειάζεται δεύτερο άτομο για να σας βοηθήσει ούτε πρόσθετα εξαρτήματα ή συσκευές, όπως ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης. Το DDC 50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρυπάνι (μεγ. διάμετρος αρίδας 10 χιλ.) και σας επιτρέπει να δουλέψετε με το αριστερό ή το δεξί χέρι σε όλα τα συνηθισμένα είδη τοίχων εσωτερικών χώρων.

Μάθετε πώς λειτουργεί:

  1. Στόχος: Αφού σημειώσετε το σημείο που θέλετε να τρυπήσετε, συνδέστε το DDC 50 στο τρυπάνι σας και τοποθετήστε το πάνω από το σημάδι που κάνατε.
  2. Πιέστε: τώρα, πιέστε το DDC 50 στον τοίχο – όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία κρατήματος αναρρόφησης, η συσκευή κολλάει στον τοίχο για όση ώρα τρυπάτε.
  3. Τρύπημα: το τρύπημα με το DDC 50 δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Η συσκευή παραμένει κολλημένη στον τοίχοι κι έτσι, έχετε και τα δυο σας χέρια ελεύθερα για να τρυπήσετε.
  4. Απομακρύνετε: όταν τελειώσετε το τρύπημα, απλώς απελευθερώστε τη σκούπα με το κουμπί εξαερισμού και απομακρύνετε το DDC 50 από τον τοίχο. Ο χώρος όπου τρυπήσατε είναι καθαρός και η σκόνη έχει συλλεχθεί.
  5. Αδειάστε: ανοίξτε το DDC 50 και αδειάστε τη σκόνη που συλλέξατε. Δεν χρειάζεται άλλο καθάρισμα.
Staubfrei_Bohren

Σκούπισμα γρήγορα και άνετα

Όταν θέλετε να σκουπίσετε λίγη βρωμιά, δεν χρειάζεται πάντα ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης. Το νέο ηλεκτρικό σάρωθρο K55 είναι γρήγορο, άνετο και καθαρίζει σχολαστικά. Ασύρματο ή με μπαταρία, είναι πάντα δίπλα σας και λόγω του μικρού του βάρους, εύχρηστο. Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει να σκουπίσετε σε απόσταση μέχρι και 1 χιλιοστό από την άκρη. Ξεχάστε τα ξεσκονόπανα και τις βούρτσες.

  • Η βούρτσα αφαιρείται για να καθαριστεί ή αντικαθίσταται με μια απλή κίνηση.
  • Η μπαταρία αφαιρείται και φορτίζεται εξωτερικά. Με την επιπλέον μπαταρία (ειδικό εξάρτημα) μπορείτε να καθαρίζετε χωρίς διακοπή.
  • Το K55 Plus επιτρέπει να σκουπίσετε σε απόσταση μέχρι και 1 χιλιοστό από τις άκρες χρησιμοποιώντας τις πλευρικές βούρτσες.
  • Το μεγάλο δοχείο απορριμμάτων αφαιρείται και αδειάζεται γρήγορα και εύκολα.
Schnell und einfach kehren

Οι πιο ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων που υπάρχουν.

 

Οι πολυμορφικές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων της Kärcher προσφέρουν εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης και υποδειγματική ενεργειακή απόδοση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και έχουν νέα τεχνολογία αντικατάστασης φίλτρου και ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα.
Για ξηρή, υγρή, στερεή ή ψιλή βρωμιά: Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων της Kärcher εξασφαλίζουν πάντα αναρρόφηση της βρωμιάς με άψογα αποτελέσματα καθαρισμού. Με λίγα λόγια: Η Kärcher προσφέρει την κατάλληλη λύση για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις – τόσο για περιστασιακή όσο και εντατική χρήση.

Mehrzwecksauger

MV_Leistungsaufkleber

Χάρη στα ειδικά ενεργειακά αποδοτικά μοτέρ των συσκευών και των εξαρτημάτων, οι νέες ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων Kärcher δεν είναι απλώς σημαντικά πιο ισχυρές από τα προηγούμενα μοντέλα αλλά και οι ισχυρότερες συσκευές αναρρόφησης Kärcher όλων των εποχών στην καταναλωτική αγορά.
Επισκόπηση πλεονεκτημάτων: βέλτιστη αναρρόφηση βρωμιάς, σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, πολυμορφία.

MV_Filterwechsel

Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία αντικατάστασης φίλτρου που διατίθεται στις συσκευές της μεσαίας και της κορυφαίας κατηγορίας, το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το επίπεδο πτυχωτό φίλτρο που έγινε διάσημο με τις σκούπες της σειράς professional, περιέχεται σε ένα πλαίσιο φίλτρου στο μπροστινό μέρος της συσκευής, επιτρέποντας την απίστευτα γρήγορη αφαίρεσή του με δύο μόνο κινήσεις. Απλώς ανοίξτε το φυσίγγιο φίλτρου και βγάλτε το φίλτρο – αυτό ήταν!
Επισκόπηση πλεονεκτημάτων: πιο γρήγορη και πιο εύκολη αφαίρεση του φίλτρου, δεν έρχεστε σε επαφή με τη βρωμιά και η σκόνη δεν σκορπίζεται.

MV_Zubehöre

Με τη νέα σειρά εξαρτημάτων, όπως ακροφύσιο δαπέδου, σωλήνες, σωλήνα αναρρόφησης και λαβή, όλα τα νέα μοντέλα εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και μέγιστη άνεση στη χρήση. Όλα τα είδη βρωμιάς απομακρύνονται γρήγορα χωρίς να μένουν υπολείμματα.
Επισκόπηση πλεονεκτημάτων: τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού, μέγιστη άνεση, ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη ελευθερία κινήσεων, μηδενική απόφραξη, καμία διακοπή.

MV_Filterreinigung

Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού φίλτρου, τα βρώμικα φίλτρα σε όλες τις συσκευές WD 5-6 της κορυφαίας κατηγορίας μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και αποτελεσματικά απλώς πιέζοντας το πλήκτρο καθαρισμού του φίλτρου. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς αναρρόφησης αποκαθίσταται, ακόμα και στις πιο δύσκολες οικιακές εργασίες καθαρισμού. Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά: δεν χρειάζεται χειροκίνητος καθαρισμός, δεν έρχεστε σε επαφή με τη βρωμιά, η ισχύς αναρρόφησης αποκαθίσταται γρήγορα.