Τα πρακτικά μας παραδείγματα προσφέρουν μια σαφή επισκόπηση για τη σωστή χρήση των πλυστικών μηχανημάτων υψηλής πίεσης και όσα πρέπει να προσέξετε.

Επιπλέον, χάρη στα ειδικά εξαρτήματα, οι συσκευές μετατρέπονται σε μηχανήματα παντός καιρού για υγρή αμμοβολή, καθάρισμα σωληνώσεων, καθάρισμα βεραντών ή άντληση υδάτων. Να είστε βέβαιοι ότι θα ανακαλύψετε κι άλλες δυνατότητες εφαρμογής της Kärcher συσκευής σας!

Όταν καθαρίζετε μην ξεχνάτε ότι η πίεση επαφής είναι μεγαλύτερη ακριβώς μπροστά στο ακροφύσιο: αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθαρίζετε την επίμονη βρωμιά από κοντινή απόσταση ενώ την πιο ελαφριά ή τις ευαίσθητες επιφάνειες από μεγαλύτερη.

  • Τα βρύα όχι μόνο σχηματίζουν παχιά στρώματα σε πλακόστρωτες επιφάνειες αλλά παραμένουν στους πόρους των πλακών. Γι’ αυτό, για την απομάκρυνσή τους χρησιμοποιείται το τούρμπο μπεκ,
  • το οποίο παράγει έναν περιστρεφόμενο πίδακα που συνδυάζει τη δύναμη καθαρισμού ενός συμπυκνωμένου σημειακού πίδακα με την απόδοση επιφάνειας επίπεδης ροής.
  • Κρατήστε τον εκτοξευτήρα υψηλής πίεσης κάθετα προς την πλακόστρωτη επιφάνεια σε απόσταση περίπου 20 έως 30 εκ. και καθαρίστε αργά από τη μία άκρη προς την άλλη.
  • Ο προφυλακτήρας πιτσιλίσματος για το τούρμπο μπεκ (ειδικό εξάρτημα) σάς προστατεύει από το πιτσίλισμα του νερού.
Vermooste_Platten