Ο καθαρισμός των χαλιών είναι εύκολος με τα κατάλληλα προϊόντα Kärcher.

Μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης για σχολαστικό καθαρισμό

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική καθαριότητα των ινών των χαλιών. Το χημικό καθαριστικό ψεκάζεται σε βάθος στο χαλί με πίεση και ξεβγάζεται μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Απομακρύνει αποτελεσματικά το γράσο, τη βρωμιά και τις οσμές.

Αρχή καθαρισμού με πλύση – απόπλυση

Κατά την πλύση-απόπλυση, το νερό και το χημικό προϊόν καθαρισμού ψεκάζεται μονομιάς και στη συνέχεια, αναρροφάται ξανά μαζί με τη βρωμιά.

Υγιεινή καθαριότητα

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης Kärcher είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από αλλεργίες αλλά και σπίτια με κατοικίδια.

Teppichreinigung_Anwendung

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης με καινοτόμα τεχνολογία φίλτρου νερού

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα με σακούλα φίλτρου, η νέα ηλεκτρική σκούπα DS 5.800 με φίλτρο νερού βασίζεται στη φυσική δύναμη του
νερού, το οποίο περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα στο φίλτρο. Η
βρωμιά που αναρροφάται διέρχεται μέσω του στροβιλιζόμενου νερού και φιλτράρεται αξιόπιστα από τον αέρα και συνδυάζεται με το
νερό. Το αποτέλεσμα: ο εξερχόμενος αέρας είναι ιδιαίτερα καθαρός και φρέσκος.

Teppichreinigung_Anwendung_DS

Συμβουλές για τον καθαρισμό των χαλιών

Γιατί πρέπει να καθαρίζετε τα χαλιά;

Ο τακτικός καθαρισμός (καθαρισμός συντήρησης, ενδιάμεσος καθαρισμός και καθαρισμός σε βάθος) διατηρεί την όψη του χαλιού σας, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει ένα καλό επίπεδο υγιεινής. Καθώς το χαλί δεν είναι βρώμικο μόνο στην επιφάνεια αλλά και βαθιά μέσα στις ίνες, δεν είναι πάντα εμφανές ότι χρειάζεται καθάρισμα. Είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνετε τακτικά τη βρωμιά και να καθαρίζετε σωστά τους λεκέδες.

Η μέθοδος της πλύσης – απόπλυσης χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των χαλιών σε βάθος. Γι’ αυτό το σκοπό, προτείνουμε τη μηχανή πλύσης – απόπλυσης Kärcher σε συνδυασμό με τα χημικά προϊόντα καθαρισμού RM 769 και 760.

Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε ένα χαλί σε βάθος:

  1. Πρόπλυση: ξεκινήστε ψεκάζοντας νερό και χημικό προϊόν καθαρισμού (καθαριστικό διάλυμα) με ένα ακροφύσιο με συγκεκριμένη πίεση και από απόσταση 10 εκατοστών. Αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να μουλιάσει για 10 λεπτά.
  2. Κύρια πλύση: τώρα, μετακινήστε το ακροφύσιο δαπέδου πάνω στο χαλί και αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να δράσει. Η διαλυμένη βρωμιά ή θα αναρροφηθεί αμέσως ή κατά την επόμενη διαδικασία.
  3. Ξέβγαλμα με καθαρό νερό: τώρα, ξεβγάλτε με καθαρό νερό και αναρροφήστε το καθαριστικό διάλυμα μαζί με τη βρωμιά με το ακροφύσιο αναρρόφησης.
  4. Αναρρόφηση: μόλις στεγνώσει το χαλί, σκουπίστε το σχολαστικά με μια σκούπα αναρρόφησης χαλιών.