Καθαρισμός σωλήνων

Καθαρισμός σωληνώσεων – το καινοτόμο σύστημα καθαρισμού της Kärcher

Μερικές φορές, βουλώνει μόνο ένα σιφόνι ενώ άλλες ολόκληρη η αποχέτευση. Αν σκεφτούμε ότι οι οικιακές λύσεις συνήθως δεν έχουν αποτέλεσμα, τα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού της Kärcher μπορεί να βοηθήσουν.

Πώς λειτουργεί ο καθαρισμός σωληνώσεων;

Τέσσερις εκτοξευτήρες υψηλής πίεσης που λειτουργούν με οπισθοδρόμηση κατευθύνουν το σωλήνα προσεκτικά μέσα στις σωληνώσεις και καθαρίζουν το αποφραγμένο σημείο. Η συνεχής σήμανση και ο δακτύλιος σήμανσης δείχνουν την πρόοδο στη σωλήνωση. Οι εύκαμπτοι ποιοτικοί σωλήνες μήκους 15 και 7,5 μέτρων είναι ενισχυμένοι με υφασμάτινη πλέξη και έχουν ένα πολύ κοντό ορειχάλκινο ακροφύσιο για μέγιστη ευελιξία στις σωληνώσεις. Ο σωλήνας διαθέτει επίσης προστασία από τη συστροφή και ορειχάλκινο σύνδεσμο για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πότε πρέπει να καθαρίζονται οι σωληνώσεις;

Όταν οι σωληνώσεις της αποχέτευσης έχουν κάποιο πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθούν δυσάρεστες οσμές, ειδικά στο μπάνιο. Η οσμή ξεκινά από το σιφόνι αλλά μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σπίτι. Στη χειρότερη περίπτωση, οι σωληνώσεις έχουν φράξει σε τέτοιο βαθμό που το νερό ή τα λύματα δεν περνάνε καθόλου.

 

Rohrreinigung