Καθαρισμός βεράντας

Ασυναγώνιστα μηχανήματα – πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης από την Kärcher

Από το γάντζο του καλωδίου μέχρι το πρακτικό καρούλι μάνικας και το λάστιχο υψηλής πίεσης από καουτσούκ, οι συσκευές της σειράς Κ 7 προσφέρουν έξυπνο εξοπλισμό που κάνει το καθάρισμα πιο εύκολο, ακόμα και όταν πρόκειται για υψηλά επίπεδα βρωμιάς.

Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ή κήπου που έχει προσπαθήσει να καθαρίσει την έντονη βρωμιά από πλακόστρωτα μονοπάτια ξέρει πόσο περιορισμένη και ανεπαρκής είναι η απόδοση καθαρισμού ενός λάστιχου κήπου.

Αντίθετα, η καθαριστική δύναμη ενός πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή ενός λάστιχου κήπου. Είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, χορταριασμένα μονοπάτια κήπου, βεράντες, ρολά, βρώμικα βαρέλια ή βάρκες, όλα μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα.
Ακόμα και η επίμονη βρωμιά δεν έχει καμία ελπίδα όταν χρησιμοποιείται υψηλή πίεση.

Το μηχάνημα καθαρισμού βεραντών T-Racer εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού με απαλή δράση, ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες. Ο καινοτόμος συνδυασμός ελίκων ρυθμιζόμενου ύψους και δύο ακροφυσίων υψηλής πίεσης προκαλούν υπερύψωση και το T-Racer αιωρείται πάνω από την επιφάνεια του δαπέδου.

Η συσκευή έχει υψηλή απόδοση καθαρισμού και ομοιόμορφα αποτελέσματα. Το περίβλημα αποτρέπει το πιτσίλισμα, προστατεύοντας και εσάς και τους τοίχους.

Terassenreinigung