Εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης κάνουν το καθάρισμα εύκολο

Ποιος θέλει να χάνει ώρες καθαρίζοντας; Άλλωστε, υπάρχουν πολύ πιο ευχάριστοι τρόποι για να περάσεις την ώρα σου. Και όμως, τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher μπορούν να κάνουν το καθάρισμα διασκεδαστικό. Οι υψηλής ποιότητας, πρακτικές και ισχυρές συσκευές μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και την πιο επίμονη και ξεραμένη βρωμιά σε δευτερόλεπτα, γρήγορα, εύκολα και ξεκούραστα με το πάτημα ενός κουμπιού. Και μάλιστα, χωρίς καν να λερώσετε τα χέρια σας. Πιο εύκολα δεν γίνεται.

Το καθάρισμα αυτοκινήτων γίνεται εύκολο

Απίστευτη λάμψη – πιο γρήγορα από ποτέ: Το σαμπουάν αυτοκινήτου 3 σε 1 εγγυάται βέλτιστο καθαρισμό και περιποίηση αυτοκινήτων παντός τύπου. Το ενεργό καθαριστικό βρωμιάς αφαιρεί την επίμονη λιπαρή βρωμιά και το γράσο χωρίς προσπάθεια. Η σύνθεση γρήγορου στεγνώματος κάνει πιο εύκολο το γυάλισμα των αυτοκινήτων. Και η σύνθεση για έξτρα λάμψη κάνει το αυτοκίνητο να λάμπει.

Μια νέα γενιά καθαρισμού

Η επαναστατική βούρτσα ισχύος WB 150 είναι η πρώτη βούρτσα καθαρισμού υψηλής πίεσης! Η βούρτσα ισχύος καθαρίζει όλες τις εξωτερικές επιφάνειες γρήγορα, ξεκούραστα και απαλά. Ακόμα και οι ευαίσθητες επιφάνειες, όπως η μπογιά αυτοκινήτου, μπορούν να καθαριστούν προσεκτικά και αποτελεσματικά με τη βούρτσα ισχύος.

Autoreinigung_Bürste_406x406

Καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου

Προϊόντα για καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου

Οι σκούπες πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικές για τον καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Ένα ολοκληρωμένο κιτ εξαρτημάτων για όλες τις εργασίες καθαρισμού στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του σκουπίσματος του πορτ-μπαγκάζ, των πεταλιών, του ταμπλό, των καθισμάτων, των πλαϊνών θηκών, των πατακίων κλπ. κάνει τον καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου εύκολο. Συμβουλή για να καθαρίζετε τα πατάκια αυτοκινήτου: ακόμα και η ξεραμένη βρωμιά μπορεί να καθαριστεί με μια βούρτσα αναρρόφησης με σκληρές τρίχες της Kärcher.

Καθαρισμός των καθισμάτων του αυτοκινήτου με μια μηχανή καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης Kärcher.

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική καθαριότητα των ινών των καθισμάτων του αυτοκινήτου σε βάθος. Το χημικό καθαριστικό ψεκάζεται σε βάθος στην ταπετσαρία με πίεση και ξεβγάζεται μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Απομακρύνει αποτελεσματικά το γράσο, τη βρωμιά και τις οσμές.

Autoinnenreinigung